Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Bu merdivenler, acil kaçış senaryolarında hızlı ve emniyetli bir şekilde açılıp kullanıma müheyya hale gelir. Bu sayede, binada mevcut kişilerin bir zamanlar tahliye edilmesi katkısızlanır ve güç kaybı riski minimize edilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

 Bir gestaltda veya katlarında bulunan her kullanıcı bağırsakin, vesair kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan yahut mekânlardan yürümek zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa veya çıkışlara vasıtasız erişim esenlanması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi hava Yangın Çıkış Kapısı takkadak kapının mümkün olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Harbi yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı olumlu raporunun alınması kucakin en önemli adımdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra dokumalabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri yüz kapılar muhatara görmez.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kaçış sinein kullanılmasına icazet verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en dar basamak hoşgörülüliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür konstrüksiyonlarda 125 mm’ den az olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte örek, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir ivedi durumda, kullanıcıların sakimlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan girmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çıkışlara doğrudan erişmeleri karınin vacip tedbirler alınır.

Hayati örutubet haiz bu konuda kapı arayan alıcılar ucuz kapı sattığını sav eden kişilerle önlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Report this wiki page